Opstarts kursus i havkajak, til dig der gerne vil vide om havkajak er noget for dig inden du går ud og invisterer i havkajak eller dig der gerne vil have styr på redningerne.

Med Limfjorden i baghaven placeret mellem Mors og Thy, giver vi dig en tryg opstart på din kajak karriere med fokus på sikkerhed og teknik og når du går herfra har du redskaberne med til at redde makkeren og dig selv og ved hvilke spørgsmål du skal stille forhandleren, så du får den rigtige kajak første gang.

Se praktisk info.

Cold Hawaii som er vores lokale legeplads, danner rammen omkring hvordan du sikkert og fortroligt håndtere din havkajak i bølger og brænding, et sjovt og spændende kursus som lærer dig hvordan du kommer sikkert ind og ud gennem brændingen, hvordan man læser bølgerne og strøm samt surfteknik redning og bugsering.

teoridelen omhandler sikkerhed på vandet og ved stranden, bølgeprognose, spot udvælgelse og kystmorfologi.

Vi deler kurset op så der vil være god kombination af vandsessions og teori sessions og pauser så man har kræfter til hele dagen.

Se praktisk info.

Med Limfjorden i baghaven placeret mellem Mors og Thy tager vi dig med ud på en aftentur i havkajak, hvor vi vil guide dig rundt på fjorden i et afslappende tempo så alle er med og kan nyde naturen og fjorden og mulighed for en sæl pludseligt stikker sin snude op og hilser nysgerrigt på os.

Se praktisk info.