Splash´n fun er et udlejnings koncept hvor vi, på stille dage, stiller vores sit-on-top kajakker til rådighed for børn og voksne der har lyst til at bruge en time på vandet. Dette kan gøres på vores manøvrebane, eller på udvalgte strande.

Følg os på Facebook.

Vores sit-on-top kajakker er det ideelle fartøj til børn og voksne der vil have en sjov og afslappende tur langs stranden, eller på vores vandmanøvrebane.

Se praktisk info

 

 

Med vores erfarne kajaksurf instruktører er sit-on-top kajaksurfing den hurtigste og nemmeste måde at opleve den unikke følelse af at ride på en bølge.

Vores sit-on-top surfkajak er valgt på grund af den store stabilitet, og de gode surfegenskaber, så man hurtigt får den fantastiske følelse det er at surfe, hvis man kæntrer kommer man hurtig op, nøjagtig som på et surfbræt.

Wave and fun indeholder fuld udstyrspakke. Man møde bare op ved traileren på aftalt tid og sted, med badetøj, håndklæde og sko der må blive våde. Vær klar på 2 timers wave and fun, med instruktion i surf og paddelteknik.

Se praktisk info

 

 

 

Cold Hawaii, der er vores lokale legeplads, danner rammen omkring et praktisk færdigheds kursus i kajaksurf, hvor vi fokuserer på rutineringen af grundteknikken.

Kursuset er for alle uanset niveau da vi spænder vidt  og har ekspertisen til at kunne differentiere, og vi møder dig der hvor du er. Uanset om det er første gang med en pagaj i hånden, eller du har prøvet det før men vil have pudset teknikken af kan vi hjælpe dig så du hurtigst muligt kan komme ud og lege i bølgerne.

Vi bruge sit-on-top surfkajakker, så fokus ligger på læring og leg, har du egen surfkajak  og udstyr er du velkommen til at medbringe selv.

Se praktisk info

 

 

Cold Hawaii, vores lokale legeplads, danner rammen for et teoretisk og praktisk færdighedsniveau i kajaksurf, hvor vi tilføjer den teoretiske del praktiske færdigheder i surfkajak.
Vores heldags surfkajakkursus giver dig viden om udvælgelse af spot, vejrprognoser, sikkerhed og strandrisikovurdering. Den praktiske surfkajakfærdighed gør dig til en mere helstøbt kajaksurfer.
Kurset er for alle, uanset niveau, da vi spænder vidt, og har ekspertisen til at kunne tage hensyn. Vi møder dig der hvor du er, uanset om det er første gang med en pagaj i hånden, eller du er den lidt mere øvede, der bare vil have pudset teknikken af.
Vi bruger sit-on-top surfkajakker, så fokus ligger på læring og leg, og har du egen surfkajak og udstyr er du velkommen til at medbringe det.
Har du ønsker om high performance surfkajakker så kan vi også imødekomme det, for et ekstra tillæg. Dette bestilles ved booking.
Vi deler kurset op så der vil være en god kombination af vandsessions,
teori og pauser så man har kræfter til hele dagen.

Se praktisk info

 

Et dybdegående surfkajak kursus med praktiske og teoretiske øvelser, hvor man lærer omkring surfkajak design, typer og finners placering, tilpasning af kajak, personlig evaluering, udstyr og skikkerhed på og udenfor vandet, at kunne surfe selvstændigt sammen med padlere på lignede nivau, samt at forudsige hvor og hvad man kan surfe. Kurset kører med en blanding af korte surf øvelser og teori, så kræfterne holder til hele weekenden.

se praktisk info

IPP 3 Kajaksurf er for dig der gerne vil have et dybdegående kursus, med max 6 deltager per instruktør, hvor der er lagt vægt på fordybelse i både de praktiske og teoretiske øvelser og emner. som efterføgende giver dig kompetencer til selv at kunne vurdere sikkerhed, vælge og forudsige surfspot, og komfortable håndtere kajaksurf op til en meter.

Vi underviser og examinere efter BCU pensum for 3 Star surf. prøven er særskilt.
kurset kører ved min. 4 deltager.

praktisk Info